Bogat sportski vikend za prnjavorske klubove: Mladost Bulldogs sutra dočekuje Unu iz Dubice, Ljubić u nedjelju protiv Kozare

0
638
KK " Mladost - Bulldogs" iz Prnjavora

Nastupe ovog vikenda imaće šest prnjavorskih sportskih klubova.

Fudbaleri Ljubića dočekaće u nedjelju od 14 časova sastav Kozare iz Gradiške. Nakon eliminacije iz Kupa Bosne i Hercegovine, prije tri dana na stadionu Koševo, prnjavorski prvoligaš očekuje da će savladati narednog rivala čime bi se udaljili iz donjeg dijela tabele.

Novo iskušenje imaće u nedjelju i sastav Borca iz Šibovske, koji će putovati u Kozince, sastavu Bratstva. Jesenja sezona biće u nedjelju okončana, a u oproštajnoj rundi tim iz Donjih Galjipovaca putuje u srbačko selo Prijebljezi, gdje će ih dočekati ekipa domaćeg Vrbasa.

Košarkaši Mladost Bulldogs-a biće sutra naveče domaćini Uni iz Kozarske Dubice. Susret počinje u 19 časova u sali Osnovne škole “Nikola Tesla”, a dva sata ranije snage će odmjeriti kadetski sastavi ova dva kluba.

Rukometaši Save iz Broda biće u subotu domaćini timu prnjavorske Sloge.

Ovog vikenda pauziraće Ženski fudbalski klub Ljubić.

Tokom vikenda nove nastupe imaće stonoteniseri Spina iz Prnjavora, koji su nedavno imali solidno predstavljanje na turniru u Foči, a novi turnir biće odigran tokom vikenda u Banjaluci.(br)

 

prnjavorlive.info

 

PODIJELI