Bomba u autobusu,poginuo vozač!

0
2441

FOTO/IZ MINUTA U MINUT: Bomba u banjalučkom autobusu, poginuo vozač!

Srn BOMBA BL 1

Nepoznato mlađe lice oko 10:40 časova bacilo je bombu na autobus prevoznika „Autoprevoz“ na liniji broj dva koja saobraća na relaciji Trn – Centar.  Prema posljednjim informacijama poginuo je vozač autobusa Boro Topić,, a povrijeđena su dva putnika.

POGLEDAJTE GALERIJU!

12:56- Generalni direktor „Autoprevoza“ Dejan Mijić, u čiji je autobus, koji je saobraćao na liniji Trn-Centar danas ubačena bomba, tvrdi da su povrijeđena dva putnika. On je rekao da su i ranije primali prijetnje. Potvrdio je novinarima da je autobus u kojem je poginuo vozač saobraćao na liniji Banjaluka – Trn, linija broj dva.

bomba5

12:35- Licu inicijala J.L. koje se nalazi na odjelu Otorinolaringologije oštećena je bubna opna od jačine eksplozije i uskoro će biti pušteno na kućno liječenje.

bomba

12:25- Kako saznajemo, policija je identifikovala napadača i očekuje se njegovo hapšenje na širem području mjesta napada.

BOMBA BL

12:23- Drugo povrijeđeno lice u bombaškom napadu na autobus prevezeno je na odjeljenje Otorinolaringologije (ORL) u Kliničkom centru Banja Luka. U toku je ljekarska obrada. Kako saznajemo u pitanju su lakše tjelesne povrede.

bomba6

12:17- „Sve se dešavalo jako brzo, čuo sam tupi udar, a zatim vriske“, rekao je jedan od svjedoka napada.

bomba (1)

12:10- Učenik srednje škole, inicijala P.G. koji je nakon obrade pušten sa hirurgije na kućno liječenje  zadobio je lakše povrede glave.

bomba (2)

12:09 – Kako nezvanično saznajemo, od eksplozije bombe u autobusu gradskog prevoza poginuo je 55- godišnji vozač autobusa, Boro Topić.

11:55-  Kako naš reporter saznaje u hitnoj pomoći, jednom povrijeđenom licu su sanirane lakše povrede na odjelu hirurgije i on je nakon obrade pušten kući. U pitanju je, kako saznajemo, učenik srednje škole.

napad autobus

11:42–  Kako javlja naš reporter iz hitne pomoći, jedno povrijeđeno lice je u operacionoj sali na odjelu hirurgije.

11:35– Sin poginulog vozača došao je na lice mjesta. Nakon vijesti o smrti oca, burno je reagovao napadom na vozača jednog automobila.

11: 25– Cijelo rukovodstvo MUP-a RS nalazi se na licu mjesta.

11:20– Od eksplozije su oštećeni automobili i okolni objekti. Saobraćaj je blokiran na dionici od tržnog centra „Verno“ do osnovne škole „Ivan Goran Kovačić“.
Srn BOMBA BL

11:15– Nakon napada nepoznato lice koje je bacilo bombu, a koga svjedoci ovog napada opisuju kao mladića obučenog u crno, je pobjeglo u nepoznatom pravcu.

11:07– Za sada nepoznati napadač utrčao je u autobus i bacio bombu u gradski autobus u Banjaluci na stanici kod Poljoprivredne škole. Autobus je bio pun putnika ,a od eksplozije je stradao vozač.

 IZVOR: http://www.atvbl.com

PODIJELI