Bora Čorba: Vučić makar pokušava da učini nešto za Srbiju, a opozicija ništa

0
414
Bora Đorđević i njegova grupa izloženi su linču zbog podrške predsjedniku Aleksandru Vučiću.

Na konstataciju da su se na stubu srama zbog podrške predsjedniku Vučiću poslije njega našle i njegove kolege Željko Joksimović i Zdravko Čolić, kao i glumac Nenad Jezdić, Đorđević kaže da ne zna o kakvoj se opoziciji govori.

“Takva jadna i bijedna opozicija, čast izuzecima, ne zaslužuje nikakvu pažnju. Već sam ranije govorio da je njihov konkretan program lova i samo lova”, rekao je Đorđević, i dodao:

“Kada sam pročitao Đilasove ideje o Kosovu, smijao sam se pola sata. Političko bulaženje. Zar da sviram bahatom Đilasu i Vesni Pešić? Uostalom, nisam svirao Vučiću i SNS-u, već koaliciji koju čini više stranaka u Vladi Srbije.

Kako kaže, svirali su Srbiji.

“Bolje biti sendvičar nego buregdžija. Predsjednik Vučić makar pokušava da učini nešto za Srbiju, a opozicija baš ništa. Pored Jezdića, Čolića i Joksimovića, zaboravili ste da spomenete i Gorana Bregovića i Mikija Manojlovića, pa i grupu S.A.R.S koja je takođe doživljava neprijatnosti”, rekao je Đorđević.

Kako je naveo, ta mala grupa koja je njemu i Ribljoj čorbi objavila umrlice, ne zaslužuje, kako kaže, baš nikakvu pažnju.

PODIJELI