Bračni par Stanivuković proslavio 50 godina braka

0
707

Ljubav, sloga i dogovor su veoma važni za dug i srećan brak. Poštujući ta pravila, bračni par Stanivuković doživio je pola vijeka zajedničkog života. Bilo je dobrih i loših stvari, prisjeća se Boro, ali razgovor i razumjevanje idealan su recept za dug bračni put.

“Kao u svakom životu, ima uspona i padova, događalo se svega, ali sve je prošlo. Razumijevanje, to je osnovno sa dogovorom najviše”, ističe Boro Stanivuković.

Sa djecom, unucima, kumovima i komšijama, uz koju čašicu, Stanivukovići su obilježili svoj jubilej. Prisjetili su se davne 1967. kada su započeli zajednički život. Zahvaljujući roditeljiskom primjeru, sin Miodrag korača istim bračnim putem.

“Ja sam doduše, za razliku od mojih roditelja malo kasnije stupio u brak tako da teško da ću da dočekam taj vrjedan jubilej, ali bez obzira trudimo se da budemo da vaspitavamo djecu u jednom normalnom okruženju”, kaže Miodrag Stanivuković.

Djeca i petoro unuka njihovo su najveće bogatstvo, priča Nada. Zahvaljujući njima i suprugu, živi srećnim i ispunjenim životom. Da vrati vrijeme, ponovo bi se udala za Boru.

“Ako su se uzeli iz ljubavi, oni trebaju da opstaju samo sa tim ciljem. Pogotovo da dođu djeca, da se obadvoje bore za taj brak, da popuste i jedno i drugo, da sami ocijene situaciju, kada će koje popustiti, jer ako plane buktinja izgori sve”, naglašava Nada Stanivuković.

Ovi savjeti mogli bi da budu itekako vrijedni budućim, i mladim, bračnim parovima. Možda i nekima od onih koji će se takmičiti u novoj sezoni ATV-ovog “Najvjenčanja” koja počinje 20. februara.

atv

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here