Breni i Bobi prijeti gubitak od pola miliona evra

0
253

Lepa Brena i Boba Živojinović završili su na sudu i to po tužbi njihovog porodičnog prijatelja i kuma Aleksandra Vincića, a koja se tiče zajedničkog biznisa – proizvodnje vina.

Saradnik pjevačice i teniskog asa ne želi više da sarađuje sa njima, zbog čega potražuje svoj udio koji navodno iznosi čak pola miliona evra.

Brena i Boba su još 2018. godine zajedno sa kumom pokrenuli biznis proizvodnje bijelog vina, a po svemu sudeći, posao je dobro krenuo i nisu puno čekali na prvu zaradu. Osim prodaje, ubrzo su počeli da učestvuju i na raznim festivalima namjenjenim napicima od grožđa i da osvajaju priznanja, što je pomoglo da se njihov biznis još više i brže razvije u narednom periodu.

Kako je posao dobro krenuo, Brena i Boba su bili oduševljeni, pa su imali pregršt novih ideja za razvoj biznisa. Međutim, neke od njih se nisu dopale Vinciću pa im je sugerisao da uspore, ali kako nisu odustajali, rekao im je da nemaju njegovu dozvolu da nastave, zbog čega su krenule prve nesuglasice i trzavice. Kum im je predložio kompromis, ali Živojinovići nisu pristali, zbog čega je on riješio da izađe iz biznisa. Tada je tražio da mu isplate sve što je do tada uložio.

Nije poznato kada će imati prvo suočavanje, ali pjevačica i teniski as su spremni da se bore do kraja. Podsjetimo, Boba i Aleksandar su započeli biznis prije tri godine, a Živojinović je o kumu uvijek pričao u superlativu.

“Naš prijatelj i vlasnik vinarije bio je pravi inicijator čitave te priče. Kasnije smo postali kumovi, moj sin Stefan je krstio njegovog sina, a on je izuzetno vredan čovek i možda je najveći proizvođač na ovim prostorima. Od kumstva smo počeli da pravimo zajedničko vino. Vrlo smo prepoznatljivi na našem tržištu, ne samo Srbije, već Crne Gore i Hrvatske. Ima nas i u Sloveniji”, ispričao je Boba tokom promocije vina, a potom je otkriveno da su u Divošu kupili zemljište od 1.53 hektara.

(Blic.rs)

PODIJELI