Brojni događaji povodom Dana opštine Prnjavor 24.marta

0
1306

Koordinacioni odbor za obilježavanje 24.marta Dana opštine Prnjavor, danas je na prvoj sjednici utvrdio najveći dio događaja kojim će biti obilježen ovaj važan datum za našu lokalnu zajednicu.

Odborom koji je sačinjen od predstavnika opštinske administracije, Centra za kulturu, kulturno-umjetničkih društava, sportskih kolektiva i medija, predsjedavao je prvi čovjek Skupštine opštine Borko Lukanović. ” Dogovorena je organizacija više sportskih i kulturnih događaja, naravno precizirali smo i sve što je potrebno za centralni skup, odnosno svečanu sjednicu Skupštine opštine, ali i parastos u Šibovskoj i izlazak na Motajicu”, kaže Lukanović. On je napomenuo da se ovogodišnji Dan opštine, obilježava uz skromna finansijska sredstva, ali da su angažovani domaći potencijali i da ne sumnja kako će sve proći u najboljem redu.

Program obilježavanja Dana opštine počeće 14.marta Međunarodnim tekvondo turnirom “Prnjavor-open” , a biće okončan izlaskom na Motajicu 29.marta. Planirane su brojne izložbe, Smotra folklora, predstave, maskenbal, a od sporskih događaja treba izdvojiti tradicionalnu trku gradskim ulicama.

Kao i ranijih godina, ulaz na sve događaje će biti bepslatan, a po objavljivanju tačnog kalendara manifestacija, Koordinacioni odbor će pozvati Prnjavorčane, da u što većem broju daju svoj doprinos obilježavanju Dana naše lokalne zajednice.  prnjavorski.net

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here