Čak 80 odsto žena u krevetu želi samo ovu stvar

0
442

“Nevaljalice”, “bezobraznice”…. ili već neki drugi izrazi u vještini koja je poznata kao “dirty talk” – to je ono što priželjkuje više od 80 odsto žena u krevetu.

Posljednja anketa koju je sproveo magazin “Men’s Health” u saradnji sa portalom “Simpatic” pokazala je da bi žene u seksu voljele da im partneri više govore nevaljale riječi.

Seksolog Emili Mors objašnjava da je izuzetno važno da partneri u vezi i seksu otvoreno govore šta žele.

Njeno dosadašnje iskustvo u praksi pokazalo je da je to jedini ispravan put ka zajedničkoj sreći.

“Zaista ohrabrujem ljude da dijele svoje fantazije s partnerom. Ono što se na prvu loptu čini neprijatno može da vodi ka eksplozivnom eksperimentisanju. Samo treba da razgovarate. To što žene iščekuju po koju bezobraznu riječ u krevetu uopšte ne iznenađuje. Mozak je najmoćniji polni organ”, objasnila je Emili.

Ovo su još neke fantazije koje žene prema ovoj anketi očekuju, kao i njihovo stručno tumačenje.

“Dirty talk”

“Mozak je najmoćniji polni organ, a govorenje prostota je kreativan način za njegovu stimulaciju”, kaže Mors. Ona kaže i da je to odličan način za podsticanje razgovora o pristanku. Riječi: “Volim kako izgledaš u toj pozi” mogu da budu dovoljne da se pokrenu stvari. Ona savetuje i da uvek pratite reakcije partnera da biste znali da li ste na dobrom putu.

Odlazak u striptiz klub

Gotovo 70 odsto žena zainteresovano za odlazak u striptiz klub sa svojim partnerom. “To je siguran način da ispitate opciju seksa u troje”, kaže ova terapeutkinja.

Igračke na daljinsko upravljanje

Čak 63 odsto žena fantaziralo je o korišćenju seks igračaka na daljinsko upravljanje, dok je 44 odsto ispitanica htjelo da njihovi partneri to rade u javnosti. “Davanje partneru kontrole nad vašim zadovoljstvom je nevjerovatno stimulišuće”, kaže.

Vezivanje očiju

Oko 58 odsto ispitanica fantaziralo je o vezivanju očiju tokom seksa. “Osim što pojačava seksepil i povjerenje, povez na očima pojačava i sve ostalo. Odjednom neočekivani dodiri i poljupci stvaraju talase zadovoljstva, a predviđanje onoga što slijedi je užasno uzbudljivo”, zaključila je Mors.

(B92)

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here