Čavić: Dogodila se greška, izvinjenje građanima zbog upozorenja

0
294
Dragan Čavić, v.d. direktora “Elektrokrajine” uputio je izvinjenje građanima koji su dobili upozorenje da će im električna energija biti isključena zbog dugovanja ili kašnjenja prilikom plaćanja.

“Preko 95 odsto kupaca su redovni i izmiruju svoje obaveze, i neće biti isključenja nikome ko ima tako banalne stvari u kašnjenju nekoliko dana ili male iznose dugovaranja”, rekao je Čavić i dodao:

“Kao i do sada imamo obzira prema ljudima koji su u stanju socijalne potrebe, nema isključenja takvima. Pomažemo gdje god možemo i sigurno neće biti isključenja po ovim obavještenjima”.

Čavić: Nepotrebno podizanje tenzije

Predsjednik NDP-a Dragan Čavić izjavio je da Centralna izborna komisija /CIK/ BiH nepotrebno podiže tenzije odlukom da ne objavi rezultate izbora u Srebrenici i Doboju, što je još jedna karika u nizu događaja od nezakonitog formiranja ovog sastava te komisije.
Čavić je napomenio da se oko CIK-a nižu kontroverze, od načina izbora članova pa sve do danas.

“CIK ne provodi istrage, ali je dužan da izvrši verifikaciju izbornih rezultata, ima još nekoliko dana”, rekao je Čavić i napomenuo da je zakonski rok 15. decembar, te da će se do tada možda prizvati pameti.

Prema njegovim riječima, jasno je da, kada je riječ o Srebrenici, nema nikakve dileme da je izborni proces potpuno ispravan.

Čavić je za ATV rekao da CIK treba da postupa onako kako nalaže Izborni zakon i da će se narednim danima vidjeti na šta će sve ovo izaći.

/Glas Srpske/

PODIJELI