Čen: Bio sam nezgodni kreten, pijan sam slupao porše i mercedes

0
297

Hongkonška zvijezda filmova o borilačkim vještinama i reditelj Džeki Čen u novoj autobiografiji navodi da je usljed problema s alkoholizmom, zlostavljao sina i u jednom danu slupao dva skupa automobila, a sebe opisuje kao “zaista nezgodnog kretena”.

Knjiga koja nosi naziv “Nikad ne odrasti” objavljena je 2015. godine, a verzija na engleskom je objavljena u utorak, prenosi Si-En-En (CNN).

Čen (64) u toj knjizi priznaje da je u ranim danima svoje karijere posjećivao prostitutke i pojašnjava kako je slava uticala na njegov privatni život, navodeći da je jednom prilikom potrošio pola miliona dolara u samo nekoliko minuta.

“Stalno sam vozio pijan. Dešavalo se da ujutru u pijanom stanju slupam Porše, a uveče Mercedes. Čitavi dani su mi prolazili u magli”, navodi Čen.

Kada su fotoreporteri pokušali da fotografišu slupani automobil, on im je prijetio da će ih udariti “po jednom za svaku sliku koju naprave”, navodi u knjizi uz komentar “stvarno sam bio zaista nezgodni kreten”.

Prijetnje nasiljem u javnosti nisu jedino šokantno otkriće koje se u knjizi pominje, navodi CNN.

Kineski glumac navodi da je u naletu bijesa svog dvogodišnjeg sina Džejsija uzeo u naručje i bacio sa jedne strane sobe na drugu.

“…Pao je na sofu. Uzevši u obzir količinu snage sa kojom sam ga bacio, da je pao na naslon za sjedenje ili ruke, bilo bi prilično ozbiljno”, navodi Čen i dodaje da je odmah zažalio i zakleo se da nikad više neće tako nešto uraditi.

On navodi da mu je slava udarila u glavu i da je većinu novca koji je zarađivao na početku karijere, trošio na piće, kocku i žene.

CNN podsjeća da se 1999. godine, dugo nakon što je oženio tajvansku glumicu Džoan Lin, u javnosti pojavila vijest da je Čen imao aferu sa bivšom misicom Elejn Ng i da joj je napravio dijete.

On se u knjizi sjeća i tog perioda navodeći da se osjećao krivim i da je njegova supruga ipak bila uz njega u tim trenucima.

Ćerku Etu međutim ne pominje u knjizi, a CNN navodi da je knjiga objavljena malo više od nedjelju dana nakon što je Eta objavila da se vjenčava sa svojom djevojkom, kanadskom medijskom ličnošću Endi Otmn.

Ova knjiga nastavak je prvog dijela autobiografije slavnog kineskog glumca pod nazivom “Ja sam Džeki Čen” koja je objavljena 1999. godine.

Džeki Čen se proslavio u hongkonškim akcionim filmova kao što su “Policijska priča”, “Božji oklop” i “Legenda o pijanom majstoru” kao i u međunarodno uspješnim, među kojima su filmovi “Gas do daske”, “Šangajsko podne” i “Slučajni špijun”.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here