Četiri medalje za AK San

0
740

Atletičari atletskog kluba “San” iz Prnjavora su i treći dan zaredom imali uspeha na takmičenjima širom regiona.

Posle uspeha na Uličnoj trci u Prnjavoru i na Krosu Srema u Inđiji, ovaj put je uspeh ostvaren na “Uličnoj trci sećanja – Bijeljina 2018 Spomenko Gostić” održanoj 01. aprila u Bijeljini. Atletičari atletskog kluba “San” iz Prnjavora osvojili su još četiri medalje, što je dvadeset i četvrta medalja od početka godine , a trinaesta u poslednja tri dana. Time je potvrđeno da je Klub na pravom putu da ove godine daleko premaši broj od 69 osvojenih medalja od prošle godine.

Iako Klub radi u skromnim uslovima i finansira se isključivo od svojih ličnih sredstava zahvaljujući predsedniku Kluba, uprava Kluba će se potruditi da svojim atletičarima obezbedi odlaske na što veći broj takmičenja, kako bi ostvarili dobre rezultate i osvojili što više medalja i dostojno prezentovali kako Klub, tako i grad Prnjavor na takmičenjima širom regiona.

Na trci u Bijeljini zlatnu medalju je osvojio Goran Gamber u trci pionira na 300 m. Magdalena Katana je osvojila dve srebrene medalje, jednu u trci pionirki na 400 m, a drugu u trci sećanja na 3000 m. Dejan Ivić je osvojio srebrenu medalju u trci juniona na 800 m. AK San

PODIJELI