Četvorica uhapšena zbog pljačke u Prnjavoru

0
381

Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka u saradnji sa Policijskom upravom Doboj, uhapsili su D.S., B.M., Ž.Đ., i D.N. svi iz Dervente, zbog sumnje da su u maju opljačkali ugostiteljski objekat u Prnjavoru.

Kako “Nezavisne” nezvanično saznaju, uhapšeni su Dragan Stevanović (28), Željko Đuric (20), Dobrivoj Nović (25), Bojan Maletić (22), koji se sumnjiče da su u ugostiteljskom objektu “Dvorac” u mjestu Gornjim Palačkovcima u Prnjavoru izvršili krivična djela “Teška krađa” i “Teška krađa” u pokušaju.

“Naime, na osnovu preduzetih operativnih i istražnih mjera i radnji nakon saznanja da su izvršena krivična djela, policijski službenici su identifikovali lica koja se sumnjiče da su 17.05.2019. godine upotrebom fizičke snage i podesnog predmeta, izvršili krivično djelo u ugostiteljski objekat odakle su otuđili novac u iznosu od oko 1.300,00KM, kao i da su 23.05.2019. godine pokušali izvršiti krivično djelo u isti ugostiteljski objekat”, navedeno je u saopštenju PU Banjaluka.

Pronađeno je i oduzeto oružje za koje se sumnja da su lica posjedovala prilikom izvršenja krivičnog djela i koje će poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku.

Obavješten je i javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji je naložio da se dostavi izvještaj protiv osumnjičenih.

(Nezavisne)

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here