Članovi AK SAN Prnjavor uspješni na malim olimpijskim igrama

0
418

Na regionalnim malim olimpijskim igrama Republike Srpske za srednje i osnovne škole održanim u petak u Banja Luci i Tesliću, atletičari Atletskog kluba “San” iz Prnjavora osvojili su četiri medalje. Dvije zlatne, jednu srebrenu i jednu bronzanu.

Na Regionalnim igrama u Banja Luci, Kristina Stojković iz srednjoškolskog centra “Ivo Andrić” iz Prnjavora osvojila je zlatnu medalju sa rezultatom 12,75, dok je Belma Ćuran iz Gimnazije Prnjavor u istoj trci osvojila srebrenu medalju.

Kristina Stojković je ovim rezultatom na 100 m osvojila pehar namjenjen najboljoj takmičarki na prvenstvu iz Srednjih škola.

Kristijan Marić iz srednjoškolskog centra “Ivo Andrić” iz Prnjavora je u disciplini skok u dalj osvojio bronzanu medalju.

Jelena Stojanović iz osnovne škole “Branko Ćopić” iz Prnjavora osvojila je četvrto mjesto u disciplini bacanja kugle.

Na Regionalnim igrama održanim u Tesliću, Jovana Mitrović iz srednjoškolskog centra “Mihajlo Pupin” iz Dervente, osvojila je zlatnu medalju u trci na 800 m.

Kristina, Belma i Jovana su ovim uspjehom plasirale se na Finale Republičkih Malih olimpijskih igara za srednje i osnovne škole, koje se 8. maja održavaju u Trebinju.

Sljedeći nastup atletičati Atletskog kluba “San” iz Prnjavora imaju već u nedelju u Brčkom kada se održava Ekipno prvenstvo Republike Srpske u krosu.

Zahvaljujemo se našem generalnom sponzoru Darjanu Đuriću i njegovoj firmi “Prokop inženjering” d.o.o. koji su nam sponzori za gorivo za takmičenja ove godine.

Atletski klub “SAN” Prnjavor

PODIJELI