Crvena Zvezda na godišnjici Ljubića

0
805

Prnjavorski Ljubić ove godine obilježava 75 godina postojanja. U dugoj istoriji kroz klub, ali i Prnjavor prodefilovale su brojne fudbalske veličine i veliki klubovi bivše države.

Čestitke za jubilej prnjavorskog kluba uveliko stižu, a sigurno najveća koja se može dobiti u ovom trenutku je od FK Crvena Zvezda iz Beograda sa kojom je u proteklom periodu Ljubić ostvario odličnu saradnju.

Vrhunac obilježavanja 75 godina postojanja FK Ljubića biće 20. juna na stadionu Siniša Peulić.

U Prnjavor stižu veterani Crvene Zvezde predvođeni Draganom Džajićem. Kako su nam potvrdili u klubu pored Džajića u Prnjavor stižu Vladimir Petrović Pižon, Miloš Šestić, Zdravko Borovica, Boško Đurovski, Vinko Marinović, Goran Đukić, Stanislav Karasi, Jovan Kule Aćimović, Ratomir Dujković i drugi.

Biće ovo pravi fudbalski spektakl i prilika da publika u ovom dijelu Republike Srpske ponovo na djelu vidi fudbalske virtuoze uz čije majstorije su slavili Zvezdine pobjede.

“Ova utakmica u nedjelju, 20. juna, plod je naše uspješne saradnje sa FK Crvena Zvezda. Svi u Prnjavoru znamo da je ovo Zvezdin grad i koliko ljudi iz Republike Srpske vole Crvenu Zvezdu. Smatram da je ovo odličan način da pokažemo šta se sve desilo u našem klubu u perodu od kada smo prije nekoliko godina preuzeli klub”, poručio je Zoran Deket predsjednik FK Ljubića.

Deket dodaje da će ovo biti i prilika da sadašnji veterani Ljubića na neki način se zajednički oproste od prnjavorske publike jer je činjenica da gotovo niti jedan bivši prvotimac Ljubića nije odigrao oproštajni meč.

“Očekujemo i da popularene Zvezdine “Delije” iz našeg grada ali i drugih gradova Republike Srpske naprave spektakularnu atmosferu jer ipak ne dolaze Pižon, Džajić i ostali svaki dan u Prnjavor”, dodaj Deket.

Generalni pokrovitelj biće načelnik opštine Prnjavor, Darko Tomaš.

TV K3

PODIJELI