Čubrilović čestitao Vučiću Dan državnosti

0
580

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović čestitao je danas, u svoje i u ime Narodne skupštine, predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću Sretenje – Dan državnosti Republike Srbije, uz iskrene želje da Srbija i dalje bude lider regionalne stabilnosti, privrednog i ekonomskog razvoja.

“Imajući u vidu istorijski značaj Sretenja i obilježavanja godišnjice donošenja Sretenjskog ustava, prvog demokratskog Ustava Srbije, želim da nastavite putem uspješnog razvoja i jačanja savremene, demokratske i u svijetu uvažene države Srbije”, navodi se u čestitki predsjednika Čubrilovića.

Predsjednik Narodne skupštine ističe da se Republika Srpska, njen narod i političko rukovodstvo, imajući u vidu čvrste istorijske, bratske i prijateljske veze, posebno raduju institucionalnoj stabilnosti, ekonomskom napretku i progresu Republike Srbije i njenih građana.

“Zahvalni smo Republici Srbiji i njenim državnicima na bratskoj pomoći Republici Srpskoj, posebno u oblastima ekonomskog, privrednog i kulturnog života. Uvjeren sam da ćemo nastaviti da jačamo dobru saradnju, u skladu sa Sporazumom o specijalnim i paralelnim vezama i Dejtonskim mirovnim sporazumom“, piše u čestitki predsjednika Čubrilovića.

PODIJELI