Čudo u manastiru Tumane: Desanki nestao tumor nakon dvije sedmice

0
723

Manastir Tumane nalazi se 120 kilometara od Beograda i devet od Golupca, u podnožju golubačkih planina, okružen šumom na lijevoj obali Tumanske rijeke.

Kada se spomene ovaj manastir, prva asocijacija jesu čudesna iscjeljenja o kojima mnogi ljudi svjedoče. Kako navodi iguman, za njih je to već postala svakodnevica, jer gotovo da nema dana da se u manastiru ne pojavi neko sa nekim od svjedočenja koja su izuzetno dirljiva.

U iscjeljenja vjeruju mnogi, a na Fejsbuk stranici posvećenoj ovoj svetinji često se objavljuju neki slučajevi.

Sada vam prenosimo ispovijest jedne žene iz Zrenjanina koja je osvanula na Fejsbuk stranici manastira o kojem priča čitav Balkan.

– Desanki Beljin iz Zrenjanina nedavno je na CT pregledu utvrđena dijagnoza karcinoma bešike veličine 3 cm. Hitno je izvršena operacija i uzorak je poslat na patoliški nalaz. Poslije operacije dolazi u manastir Tumane da se pomoli za svoje zdravlje. Kod ćivota Tumanskih Svetitelja osjećala je veliki blagoslov.

– Nakon dvije nedjelje joj dolazi PH nalaz koji je pokazao da nema malignih ćelija. Sada je je potpuno zdrava i bez ikakvih terapija, osim redovnih kontrola. Danas je došla ponovo u Tumane, ovog puta da zablagodari Svetiteljima i posvjedoči o čudu koje joj se desilo – piše u objavi, i navodi se da je ona vezana za 26. avgust i da je vezana za “iscjeljenje karcinoma bešike”.

PODIJELI