Cvijanović: Idemo dobrim putem, imamo Republiku, imamo ognjište

0
434
Ukazali ste čast i nama i Republici Srpskoj dolaskom na našu današnju proslavu, rekla je predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović na prijemu povodom 9. janura.

– Rođendan obilježavamo u miru u stabilnosti, ali svjesni da ćemo morati još više raditi da budemo jaki, da je sačuvamo od svih mogućih neprijatelja, istakla je predsjednica Srpske.

– Nama ne smeta nijedan čovjek, nijedan narod, samo nam smetaju laži, nepravda i stereotepi. Zato znamo da moramo da izgrađujemo još jaču Republiku Srpsku, ojačanu institucijama, da radimo zajedno sa svojim građanima. Kad  god smo bili zajedno, uspjeli smo, naglasila je Cvijanovićeva.

Izrazila je sigurnost da Srpske ide dobrim putem, da se svi osjećaju svoji na svome.

– Republika Srpske je važna, jer imajući Republiku, imamo svoje ognjište. Ponosna sam na one koji su u toku rata donosili važne odluke, ali i danas kada u miru donosimo ne manje važne. Krećemo se, nastavićemo da se krećemo, bićemo odgovorni za sve, i za generacije koje dolaze poslije nas. Živjela nam Republika Srpska, zaključila je obraćanje na prijemu povodom Dana Republike predsjednica Željka Cvijanović (RTRS)

PODIJELI