CVIJANOVIĆEVA ČESTITALA POČETAK NOVE ŠKOLSKE GODINE

0
302

Predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović čestitala je početak nove školske godine u Srpskoj i svim učenicima poželjela da ih ovaj novi početak motiviše da budu još bolji i uspješniji.

Cvijanovićeva je nastavnicima, profesorima i roditeljima poželjela puno strpljenja i dobre volje u odgoju i obrazovanju učenika.

“Na pragu smo još jedne školske godine u kojoj vas očekuju novi izazovi, iskustva i znanja. Čestitam početak nove školske 2018/2019. godine prosvjetnim radnicima, učenicima, njihovim roditeljima i zaposlenima u školstvu”, navela je Cvijanovićeva.

Ona je posebne čestitke uputila prvačićima, koji će danas prvi put sjesti u đačke klupe, upoznati nove prijatelje i zakoračiti u novu etapu života.

“Vjerujem da ćete se tokom školovanja hrabro nositi sa pristiglim obavezama i da će vam škola od danas biti druga kuća, kuća znanja. Budite vrijedni i marljivo učite”, istakla je Cvijanovićeva u čestitki.

Ove školske godine u 187 osnovnih škola u klupe će sjesti oko 92.000 učenika, dok će u 94 srednje škole nastavu pohađati oko 37.000 učenika.

(Srna)

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here