Cvijanovićeva u Prnjavoru “Očekujem ubjedljivu pobjedu SNSD na izborima”

0
331

Cvijanovićeva je uoči tribine u Prnjavoru rekla da su u ovoj lokalnoj zajednici, zahvaljujući dobroj saradnji republičkih i lokalnih vlasti, urađeni mnogobrojni projekti.

“Sigurna sam da građani Prnjavora to cijene i da će tako biti i u narednom periodu. Očekujem da Prnjavor pokaže da je u bojama SNSD-a i na ovim izborima, kao što je bio to slučaj prethodnih nekoliko izbornih procesa”, rekla je Cvijanovićeva.

FOTO: SRNA

Ona je istakla i da je zadovoljna odzivom građana na tribinama SNSD-a širom Republike Srpske.

“Imamo mnogo dobre, pozitivne energije, poslali smo mnoštvo dobrih poruka, pokazali da želimo zajedno da radimo za jaku Republiku Srpsku, da čuvamo naše nadležnosti, institucije, da povećamo plate i penzije, da izlazimo u susret potrebama naših građana i izgrađujemo Republiku Srpsku”, rekla je Cvijanovićeva.

Ona je izrazila uvjerenje da građani razumiju da u rukama SNSD-a leži politička sigurnost koja garantuje istovremeno vođenje ekonomskih procesa i očuvanje i zaštitu Republike Srpske u teškim vremenima.

Kandidat SNSD-a za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske iz Izborne jedinice dva Darko Tomaš rekao je novinarima da je u najavi još jedna pobjeda SNSD-a.

“Pobjeda u Prnjavoru bila je velika i izvjesna i 2016. i 2018. i 2020, a biće i 2022. godine kao plod rezultata rada, prije svega republičkih vlasti predvođenih Miloradom Dodikom i Željkom Cvijanović, a potom i nas na lokalnom nivou”, rekao je Tomaš.

On je izrazio očekivanje da će građani vrednovati taj rad i dati ogromnu podršku SNSD-u i tako dozvoliti da se nastavi kontinuitet razvoja Republike Srpske.

Večerašnjem centralnom skupu SNSD-a prisustvovao je i kandidat za predsjednika Republike Srpske Milorad Dodik, a predstavljeni su kandidati za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice dva i kandidati za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH iz Izborne jedinice jedan.

SRNA

PODIJELI