Cvijanovićeva uputila čestitku svim medicinskim sestrama i tehničarima

0
404

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović, povodom 12. maja – Međunarodnog Dana sestrinstva, uputila je čestitku svim medicinskih sestrama i tehničarima u Republici Srpskoj.

– Povodom 12. maja – Međunarodnog dana Dana sestrinstva, svim medicinskim sestrama i tehničarima u Republici Srpskoj upućujem srdačne čestitke. Medicinske sestre i tehničari neizostavan su dio tima u zdravstvu Republike Srpske i imaju ključnu ulogu u promociji zdravlja, prevenciji i liječenju bolesti. Ovu, prije svega humanu profesiju, pored profesionalnosti, znanja i stručnosti, odlikuju posvećenost, ljudskost i ljubaznost, koja umnogome utiče na kvalitet pružanja zdravstvene usluge i doprinosi jačanju našeg zdravstvenog sistema – istakla je Cvijanovićeva.

On je uputila izraze velike zahvalnosti na nesebičnosti koju, kako kaže, svakodnevno pokazuju pomažući pacijentima, a posebno na požrtvovanosti u vrijeme kada se Republika Srpska suočava sa pandemijom izazvane virusom korana.

– Јoš jednom vam čestitam Međunarodni dan sestrinstva i želim još kvalitetnije vrednovanje vašeg rada, te puno uspjeha u poslu koji obavljate i u najtežim situacijama – poručila je u čestitki predsjednica Republike Srpske.

/Srna/

PODIJELI