D.N. iz Prnjavora uhapšen zbog pucnjave u Srpcu

0
150

Policija je u Srpcu uhapsila više osoba zbog sumnje da su u proteklom periodu u mjestu Župski Razboj u tom gradu više puta uznemiravali građane pucanjem iz vatrenog oružja.

P U  Gradiška rekli su da su zbog ovog slučaja identifikovali i uhapsili M.M. iz Srpca zbog postojanja sumnje da je počinio krivična djela izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija, kao i M.L. i L.M. iz Srpca i D.N. iz Prnjavora  zbog postojanja sumnje da su počinili krivično djelo ,,Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija“.

– Naime, policijski službenici Policijske stanice Srbac, došli su do operativnih saznanja da u mjestu Župski Razboj, opština Srbac, u proteklom periodu više osoba konstantno uznemirava građane bezobzirnim ponašanjem i pucanjem iz vatrenog oružja. Na osnovu preduzetih operativnih i istražnih mjera i radnji, utvrđeno je da je 28. avgusta M.M. ispalio više hitaca iz vatrenog oružja, te na taj način izazvalo osjećaj uznemirenosti kod građana, dok je za tri osobe utvrđeno neovlašteno posjedovanje oružja – rekla je portparol PU Gradiška Vesna Vuči

Kod istih su pronađeni i oduzete puške i ručna bomba

O svim okolnostima upoznat je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka .

Srpskainfo.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here