Da li se pronalazite: Ova tri horoskopska znaka imaju “najkraći fitilj”

0
280

Ljutnja je emocija koju neki kontrolišu uspješnije, drugi manje uspješno, ali astrolozi tvrde da je i to koliko imamo “kratak fitilj” zapravo povezano sa sazvežđem u kome smo rođeni.

Prema poznavaocima prilika na nebu, u Zodijaku postoje tri znaka koja najbrže “eksplodiraju”.

1. Ovan

Oni su poznati kao ljudi od akcije i veliki kreativci koji često ne razmišljaju mnogo prije nego što djeluju.

Ne podnose ljenost, a po prirodi su vrlo nestrpljivi, što objašnjava razlog zašto spadaju u jedan od najljućih znakova Zodijaka.

Vladar ovog znaka je Mars, bog rata, pa njegov uticaj pojačava impulsivnost Ovnova.

Kako bi bolje kontrolisali temperament, ali i bes koji umiju da pokažu, astrolozi savjetuju Ovnovima da troše energiju na neke sportske aktivnosti ili bar duge šetnje.

2. Škorpija

Ovaj horoskopski znak poznat je po svojoj impulsivnosti, ali i po tome što nekada umije da bude izuzetno zloban i “otrovan” u konfliktima. Škorpije znaju da budu izuzetno svadljive i ratoborne. Vladar im je, takođe, Mars sa suvladarom Plutonom koji se više astronomski ne smatra planetom, ali je njegov astrološki uticaj veliki.

Veliki uticaj ove dve planete čine Škorpiju opakom kada se razbjesni. Ona lako izgubi kontrolu i prasne, a oni koji joj se tada nađu na putu mogu da postanu žrtve njenog otrova.

Škorpijama astrolozi savjetuju da vežbaju neke borilačke vještine kako bi se izborili s ljutnjom i kako bi kanalisali svoju energiju.

3. Vodolija

Oni su često toliko surovo iskreni da je razgovor s njima neprijatan. Ono što umije da ih “izludi” i natjera da pobjesne je nepravda i glupost, a posebno nedostatak argumenata ukoliko druga strana s kojom su u raspravi nešto tvrdi tek da bi pričala.

Njima vlada Uran sa suvladarom Saturnom. Prvi ima rušilačku simboliku, pa je i ljutnja Vodolije razorna, a drugi se smatra najvećim učiteljem u horoskopu zbog čega je uvijek iz svađe s njima moguće nešto naučiti.

Ta lekcija je bitna i samim Vodolijama, koje se sa nipodaštavanjem odnose prema ljudima koji ne umiju da ih ubijede argumentima u ono što pričaju.

Impulsivnu Vodoliju to toliko može da izvede iz takta da je u stanju da vas ubilježi kod sebe kao “niže biće” koje će smatrati nedostojnim njenog vremena i intelekta.

Vodolije bi, kažu astrolozi, trebalo da putuju ili meditiraju da bi se smirile, prenosi “Telegraf.rs“.

PODIJELI