DANAS U PRNjAVORU -DOBRA DJELA DONIJELA IGRALIŠTE

0
1748

U Gradskom parku,kod Centra za kulturu,u Prnjavor, danas (četvrtak) je otvoreno dječije igralište,koje su prnjavorski mališani dobili kao poklon Kompanije M tel,u prošlogodišnjoj akciji „Dobro djelo“.Iz Prnjavora je prijavljeno 241 dobro djelo,pa je ova opština postala pobjednik za 2015.godinu,ispred Banjaluke,Sarajeva i drugih gradova.

PANORAAMA 26 MAJA DJECIJE IGRALISTE PANORAMA 26 05 IGRALISTE PRNJAVOR

-Poklanjamo veliku pažnju našim mališanima,jer bez njih nema ni budućnosti.Prošle godine izgradili smo jedan vrtić,drugi ,koji se gradi u Prnjavoru,u blizini ovog kompleksa, biće završen do septembra. Ovaj prostor takođe će dobro doći našoj djeci,rekao je na otvaranju načelnik opštine Siniša Gatarić,zahvaljujući se sugrađanima koji su prijavljivali dobra djela.

U ime Kompanije M tel mališanima koji će koristiti novoizgrađeni dječiji park čestitala je Milica Stojaković,a prvim korisnicima igrališta darodavac je uručio i prigodne poklone.

Vaspitačice iz obližnjeh vrtića „Naša radost“i roditelji djece, takođe nisu krile zadovoljstvo otvaranjem rekreativnog prostora za male Prnjavorčane.(prnjavorlive.info)

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here