DANAS VJETROVITO I TOPLIJE, TEMPERATURA DO 23 STEPENA

0
759

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će biti promjenljivo, vjetrovito i toplije vrijeme nego prethodnih dana sa temperaturom od 17 do 23 stepena Celzijusova.

Ujutro i prije podne biće malo do umjereno oblačno, uz više sunca na istoku i moguću prolaznu kišu na jugu, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Tokom dana zadržaće se promjenljivo oblačno vrijeme, uz sunčane periode i biće toplije nego prethodnih dana zbog uticaja fenskog vjetra sa jugozapada. Moguć je i po koji slabiji pljusak poslije podne.

Povremeno će biti jakih udara juga koji će u noći na petak dostići brzinu od 60 do 75 kilometara na čas, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha u 8.00 časova: Bjelašnica četiri, Gacko osam, Han Pijesak devet, Sokolac, Srebrenica i Ivan sedlo 10, Višegrad i Sarajevo 11, Bileća, Gradiška i Livno 12, Zvornik i Zenica 13, Drvar i Tuzla 14, Mostar 15, Trebinje, Bijeljina, Doboj i Prijedor 16, Gradačac 18, Banjaluka 19 i Neum 20 stepeni Celzijusovih.

/Srna/

PODIJELI