Danijel Krejg stigao u Beograd, snima novog “Bonda”?

0
512

Britanski glumac Danijel Krejg stigao je u Beograd, prenosi “Kurir” i navodi da je razlog najvjerovatnije snimanje 25. nastavka o agentu 007, u čijoj ulozi će se Krejg naći posljednji put.

List spekuliše da je moguće da je ideja da se Džejms Bond vrati u zemlju odakle je i potekao i da u njoj okonča svoj život, imajući u vidu da je Ijanu Flemingu inspiracija za taj lik bio srpski agent Dušan Popov, koji je jedno vrijeme i živio u Beogradu.

Među mogućim razlozima zbog kojih je Krejg došao u srpsku prestonicu “Kurir” navodi traženje lokacije za seriju “Purity”, zatim za film “The Creed of Violence”, ali navodi da je najvjerovatnije odlučeno da se novi “Bond” snima u našoj zemlji.

List podsjeća da je kada je sniman prethodni nastavak britanski Daily Mail najavio snimanje u Srbiji, ali se to nije dogodilo.

Krejg je prošle godine potvrdio da će igrati u još jednom filmu o tajnom agentu Džejsmu Bondu, ali je naglasio da će to definitivno biti i njegovo posljednje pojavljivanje u toj ulozi.

“Da li će Danijel Krejg završiti karijeru Bonda i posljednji put obući smoking agenta 007 upravo na ulicama Beograda, ostaje da saznamo do ljeta, kada je planirano i snimanje filma”, zaključuje “Kurir”.

PODIJELI