DARKO TOMAŠ: OSTAJEM NAČELNIK OPŠTINE

0
747

Nosilac liste SNSD-a u Izbornoj jedinici dva Darko Tomaš na području opštine Prnjavor osvojio je 5.911 glasova, dok je na nivou Izborne jedinice dva dobio 9.886 glasova. Na današnjoj konferenciji za novinare Tomaš je izrazio zadovoljstvo ostvarenim izbornim rezultatom.

-Izuzetno sam zadovoljan rezultatima, ali kao što sam govorio i veče prije izbora, to su i bila naša očekivanja. Našu pobjedu smo temeljili na predanom i odgovornom radu u zadnje dvije godine. Moj rezultat, kao i rezultat za pojedninačne pozicije, plod je odgovorne politike na republičkom nivou i na nivou lokalne zajednice. Naša politika je koegzistentna i prije svega imala je za cilj zaštitu interesa Republike Srpske i to su birači prepoznali, rekao je Tomaš.

Govoreći o ličnom rezultatu Tomaš naglašava da je to rezultat rada svih ljudi koji su bili zajedno sa njim na listi, ali i rezultat rada svih kandidata iz SNSD-a u toj Izbornoj jedinici.

-Koalicija SNSD-DNS-SP je dobila apsolutnu podršku građana i to govori dovoljno o rezultatima. Uvijek je teže čuvat nego osvojiti vlast. Posebno mi je zadovoljstvo što su građani prepoznali politiku pojedinačnih kandidata i pokazali da se cijene djela, što je dovelo do povoljnog izbornog rezultata, kaže Tomaš.

Darko Tomaš ostaje načelnik opštine Prnjavor, a njegovo mjesto u poslaničkim klupama zauzeće sljedeći na listi po broju glasova u Izbornoj jedinici dva. Tomaš naglašava da će nakon isteka aktuelnog mandata podnijeti kandidaturu za načelničku funkciju na lokalnim izborima 2020.godine.

(prnjavorlive.info)

Foto: Jovana Tošić

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here