DATUMI : SLAVENOVE SVJEĆICE I SKIDANJE KILOGRAMA

0
1051

Za Slavena Tubonjića ovaj ponedjeljak nije običan dan.Čekao je godinama da bi konačno proslavio rođendan.Na prazničnoj torti biće šest svjećica,iako mu je znatno više godina.

-Rođen sam 29. februara 1992.godine,kao najmlađe dijete mojih roditelja.Imam još četiri brata i jednu sestru,ali niko od njih nije „kažnjen“ da rođendan slavi samo ponekad,kao ja,kaže Slaven,koji je osnovnu školu završio u Šibovskoj,a srednju u Prnjavoru.

Kao i većina njegovih vršnjaka,nije pronašao posao u svojoj,tokarskoj struci,pa se zaposlio na benzinskoj pumpi u Šibovskoj.U međuvremenu se i oženio.

Slavern kaže da mu je želja da izraženije smanji kilograme:

-Imam negdje oko 120 kila,a do narednog rođendana nastojaću da skinem pedesetak kilograma.To su mi i stručnjaci preporučili,ali mi nije bilo svejedeno kada mi je doktorica preporučila da trebam  izbjegavati  jagnjetinu.Takvo upustvo baš mi nije leglo,priča Slaven.

Ovaj mladić je  omiljen u društvu,uvijek vedrog raspoloženja,spreman za šalu na tuđi ali i na svoj račun.Kada su njegovi drugari čuli za planove oko mršavljenja,prokomentarisali su  to riječima:Hoće naš Slaven skinuti 50 kilograma,ali iz pušnice,u sezoni kada se bude sušilo meso.

Slavenu i ostalim čitaocima našeg portala,koji danas slave,čestitamo datum koji su čekali pune četiri godine. (prnjavorlive.info)

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here