Davidovi roditelji: Nećemo odustati od borbe za istinu

0
707

Večeras je održano dvanaesto okupljanje na Trgu Krajine u Banjaluci u kojem se traži pravda za Davida Dragičevića i ostale nerazjašnjene smrtne slučajeve.

David Dragičević biće sahranjen sutra, 7. aprila, u 14 sati na Novom groblju u naselju Pobrđe u Banjaluci, nakon čega će roditelji, kako kažu, odlučiti o daljim koracima, te da će sve raditi u skladu sa zakonom.

Pozvali su sve koji su ih podržavali proteklih 12 dana, ali i one koji su u mogućnosti, da im se pridruže i da na dostojanstven način isprate Davida na vječni počinak.

Davor Dragičević, Davidov otac, rekao je prisutnima da, kao i prošlih dana, još uvijek nije dobio zvanične informacije o smrti svoga sina.

“Ovom prilikom želio bih svima vama da zahvalim što mene i Davidovu majku činite ponosnijim nego što smo ikad bili u životu. Samo to vam mogu reći – na pravom smo putu da se otkrije istina i pravda, ne samo za vašeg i našeg Davida, nego i za druge nerazjašnjene slučajeve. Za pravi put treba meni, majci Davidovoj i vama razum, pamet, razboritost, sve ono što oni nemaju, a hvala bogu mi imamo. Opet vas molim – bez politike, bez imenovanja, još nije vrijeme za to. A kad bude, biće!“, rekao je Dragičević, prenosi Mondo.ba.

Insistiranje na detaljima smrti 21 – godišnjeg Davida Dragičevića i dalje traje. Dvanaesti dan roditelji tragično nastradalog mladića na Trgu Krajine u Banjaluci uz paljenje svijeća, minutom ćutnje poručuju da neće odustati dok se smrt Davida ne razjasni.

Davidovi roditelji su poručili da će sa okupljanjem na Trgu Krajine nastaviti i narednih dana.

(BN)

PODIJELI