Deket ostaje na čelu prnjavorskog Ljubića

0
455
U sali Skupštine opštine Prnjavor večeras je održana redovna izborna sjednica Skupštine Fudbalskog kluba “Ljubić”.

Na dnevnom redu nalazilo se 11 tačaka među kojima i izbor predsjednika, potpredsjednika, upravnog i nadzornog odbora kluba.

“Nakon verifikacije četverogodišnjeg mandata, 27 delegata u Skupštini za predsjednika je izabralo Zorana Deketa, koji je predsjedničku funkciju obavljao i prethodne četiri godine. On je bio i jedini predloženi kandidat, a na čelu kluba biće do decembra 2024. godine”, navodi se na zvaničnoj stranici kluba.

Za potpredsjednika kluba izabran je Miodrag Marjanović.

“Pored Deketa i Marjanovića upravni odbor kluba u naredne četiri godine činiće Dalibor Tomaš, Ognjen Jevđenić, Milan Bijelić, Aleksandar Njegomirović. Na čelu nadzornog odbora naredne četiri godine biće Miljan Đurić.  Reizabrani predsjednik Zoran Deket je u svom četverogodišnjeg planu i programu naveo kako je cilj da Ljubić bude stabilan prvoligaš, uz to, akcenat je stavljen na razvoj mladih igrača kroz Školu fudbala, kako bi Ljubić do kraja mandata imao okosnicu seniorske ekipe sastavljenu od domaćih igrača”, ističu na sajtu kluba.

Kako je naovedno, cilj će biti dalji razvoj i edukacija trenerskog kadra, a jedan od zadataka novog rukovodtstva biće i realizacija bar jednog infrastrukturnog projekta godišnje na stadionu “Siniša Peulić”.

(sportdc.net)

PODIJELI