DEVETI REGIONALNI SAJAM PRIVREDE U PRNJAVORU

0
535

Deveti Regionalni sajam privrede, poljoprivrede i turizma biće održan 22. i 23. marta u Prnjavoru, u sportskoj dvorani „Sloga“. Radno vrijeme sajma je od 10:00 do 19:00 časova, a svečano otvaranje planirano je 22. marta u 11:00 časova.

Sajam se održava u organizaciji „RS Consulting and Trade“ doo Banja Luka i Opštine Prnjavor.  Preko 150 izlagača iz svih zemalja regiona predstaviće se na uređenom sajamskom prostoru sportske dvorane „Sloga“ od 1200 m2.

Ova privredna manifestacija na jednom mjestu okupiće brojne domaće i strane privredne subjekte, ekonomske stručnjake, članove regionalnih i državnih privrednih komora, gradonačelnike i načelnike gradova Republike Srpske i Federacije BiH, zvanične predstavnike prijateljskih gradova, kao i domaće zvaničnike i inostrane diplomate.

Sajamski izlagači i gosti imaće mogućnost da se upoznaju sa privrednim potencijalima opštine Prnjavor, da saznaju više informacija o dosadašnjem razvoju prnjavorske privrede i pozitivnim primjerima iz prakse, ali i da uspostave poslovne kontakte sa drugim privrednicima i učesnicima sajma.

Pokrovitelji manifestacije su Vlada Republike Srpske i Opština Prnjavor.

Dobro došli!

PODIJELI