Djevojka zaustavila razbojnika pa dobila otkaz: Sada joj stigla ponuda za angažman u UFC-u

0
552
Videosnimak koji je obavljen na društvenim mrežama, doveo je do neočekivane ponude jednoj djevojci za posao u najjačoj organizaciji mješovitih borilačkih vještina (MMA) UFC-u.

Samer Tapasa-Sataraka našla se u centru pažnje nakon što je zaustavila pljačkaša u radnji “Best Buy” na Havajima. No, njena reakcija, umjesto nagrade, dovela je do otkaza na poslu, zbog čega je izvršni direktor UFC-a Dena Vajt ponudio Tapasa-Sataraki angažman u vodećoj MMA promociji.

Vajt je objavio video na svom službenom Instagram profilu i najavio da će Tapasa-Sataraka 18. januara prisustvovati UFC priredbi u Las Vegasu kao njegov gost.

– Prekinula je tog propalicu da se izvuče zbog krađe. Otpuštena je zbog toga. Želim da radi za mene – objavio je Vajt.

Tapasa-Sataraka objasnila je da je pretpostavljala da će dobiti otkaz zbog kršenja standardne procedure. Vajt je izjavio za TMZ.com da će “otkriti crveni tepih za Tapasa-Sataraku na priredbi UFC 246” i dodao da je “mrtav ozbiljan” o mogućem poslu.

– Ti si lud “Best Buy”, trebao si je zadržati. Sad ću je ukrasti od tebe! Uskoro ću izbaciti zvijezdu i vidjet ćemo šta se događa – rekao je Vajt, koji je objavio snimak u kojem Tapasa-Sataraka zaustavlja kradljivca.

PODIJELI