Đoković: Mi smo familija, igraću za Srbiju kada god budem mogao

0
417
Emocije su bile jače od srpskih tenisera u Madridu. Poslije poraza od Rusije su takmičenje na Dejvis kupu završili u četvrtfinalu.

Novinari su pitali Novaka Đokovića prvo kako se osjeća poslije svega što se dogodilo.

– Ne bih da se ponavljam poslije Zikija i Јanka koji su rekli sve. Ovi momci su familija, nisu kolege ni prijatelji, već porodica – rekao je Đoković.

Tvrdi da je pred “orlovima” svijetla budućnost.

– Drago mi je što postoji i motivacija i insipracija od strane Krajinovića i Lajovića da budu predvodnici naredne generacije, sa Kecmanovićem i Đereom. Nismo u lošoj situaciji. Imamo dosta kvaliteta da se takmičimo na najvišem ekipnom nivou dugi niz godina. Trudiću se da se odazivam svaki put, kada god budem mogao – rekao je Đoković, prenose Večernje novosti.

Osvrnuo se na zgusnuti raspored.

– Ova nedjelja dolazi na kraju sezone i pričali smo već koliko to opterećuje igrače, posebno ako igrate u Londonu na završnom Mastersu. Mogu da kažem i ne govorim to zato što sam ovde, ali ne postoji nijedan individualni turnir, pa ni Vimbldon ni mnogi drugi koje sam osvojio, ali ništa ne može da se poredi kao kada igrate za Srbiju. Iskreno to kažem. Kako pozitivnih, tako i negativnih osjećanja poput ovog bola i patnje. Ne možemo to da sakrijemo. Svi to možete da vidite. Stalo nam je do države. A, trenuci poput ovog će nas samo dodatno zbližiti i učiniti nas još prisnijim, ja se tome nadam – rekao je srpski teniser.

 

PODIJELI