Dobitak sa velikog Vasrkšnjeg binga i u Prnjavoru

0
1801

Automobil “pežo 301”, kao glavna premija velikog Vaskršnjeg binga “Lutrije Republike Srpske”, danas je u Banjaluci uručen Berislavu Ristiću iz Teslića.
Srećnim dobitnicima velikog Vaskršnjeg binga Radosavi Glavendečić iz Prnjavora, Momčilu Kalabi iz Šipova i Stevi Kovačeviću iz Dervente uručena su tri skutera.

“Ovakvi događaji su zaista praznik u ‘Lutriji Srpske’, jer nas podsjećaju na smisao našeg postojanja, a to je dodjela nagrada našim igračima”, rekla je novinarima izvršni direktor za marketing i komercijalu “Lutrije Republike Srpske” Dijana Vrhovac.

Ona je rekla da su četiri nagrade otišle u Teslić, Prnjavor, Derventu i Šipovo, te da je dobitnik glavne premije osim novog “pežoa” dobio i novčanu vaskršnju premiju od 9.014 KM.

Vrhovčeva je apelovala na sve koji su igrali Vaskrši Bingo, posebno na igrače iz Bijeljine da provjere svoje kartice, jer se još nije prijavio dobitnik “Bingo loz četvorke” koji je osvojio 20.300 KM.

Ona je dodala da igrači mogu provjeriti svoje kartice na sajtu ili “Fejsbuk” stranici “Lutrije Republike Srpske”.

Vrhovčeva je najavila da će uskoro biti štampana nova ekspres srećka – horoskop sa 12 horoskopskih znakova po popularnoj cijeni od 0.50 KM.

Dobitnik “pežoa” rekao je novinarima da redovno igra TV Bingo, te da će nastaviti igrati, navodeći da je i ranije dobivao sitne dobitke.

“Za 3,5 KM dobiti auto nije mala stvar, sretan sam, hvala ‘Lutriji Republike Srpske’. Ispočetka nisam vjerovao dok nisam provjerio na kiosku gdje sam kupio listiće”, rekao je Ristić i dodao da će automobili voziti on, a da će svoj stari automobil pokloniti kćerki. /srna/

PODIJELI