DOBOJ PRVI PUT ORGANIZUJE MANIFESTACIJU “ZIMZOGRAD”

0
315

U Doboju će ove godine prvi put biti organizovana zimska manifestacija “Zimzograd”, koja će sa bogatim sadržajem početi 15. decembra u Parku narodnih heroja, najavio je dobojski gradonačelnik Boris Jerinić.
On je rekao novinarima da gradska administarcija i turistička organizacija intenzivno rade na organizovanju programskih aktivnosti koje, između ostalog, obuhvataju klizalište na otvorenom u parku i doček međunarodne i pravoslavne Nove godine ispred Administrativnog centra grada.

On je naveo da su u organizaciju uključeni i lokalni ugostitelji, a namjera je da se manifestaciji odazovu i lokalni proizvođači, za koje će u parku biti postavljeni odgovorajuće kućice u duhu zimskih radosti.

“Doboj je otvoren grad i posjetioci moraju imati sadržaja kada ga posjete”, rekao je Jerinić i izrazio želju da manifestaciju posjete i stanovnici iz drugih lokalnih zajednica.

Predsjednik Skupštine grada Doboj Sanja Vulić navela je da će programske aktivnosti biti posebno interesantne za najmlađe sugrađane

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here