Dodik: Istinu o smrti Dragičevića tražiti od tužilaštva

0
235

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da bi volio da se što je prije moguće dođe do istine o smrti mladića Davida Dragičevića, ali da to treba da se traži od tužilaštva, a ne da se javnosti šalju neke druge poruke.

“Samo učešće opozicionih prvaka (na skupovima) govori da je to politički motivisano i zloupotrijebljeno i da konačno taj čovjek (Davor Dragičević) i ta grupa ljudi moraju da shvate da to definitivno ima politički predznak i da to nije samo priča o istini”, rekao je Dodik novinarima u Višegradu.

Predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović rekla je da građani ne zaslužuju da slušaju onakve poruke i sva ta dešavanja.

“Naša glavna ideja vodilja jeste da se naše institucije moraju da budu stabilne i jake i da rade svoje poslove i da ne treba da promovišemo bilo šta što bi moglo da ugrožava te institucije”, naglasila je Cvijanovićeva.

Davor Dragičević, otac tragično stradalog mladića Davida Dragičevića, i članovi grupe “Pravda za Davida” odredili su 25.septembar kao zadnji rok za otkrivanje i hapšenje ubica.

“Rok je 25. septembar da budu otkrivene ubice. Ako do tada ne budu svi privedeni, grupa ‘Pravda za Davida’ uzima pravdu u svoje ruke”, rekao je Davor Dragičević.

(Srna)

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here