Dodik: Međunarodni fondovi uložili ogroman novac za destabilizaciju Srpske

0
647

Predsjednik Saveza nezavisnih socijlademokrata Milorad Dodik izjavio je da je činjenica da su razni međunarodni fondovi uložili ogroman novac za destabilizaciju Republike Srpske i smanjenje uticaja Rusije zbog čega je važno da se zbiju redovi.

Dodik je predstojeće parlamentarne izbore ocijenio veoma važnim, ističući da ne sumnja u pobjedu kandidata SNSD-a i koalicije okupljene oko ove stranke.

“Mi se ozbiljno spremamo i za predstojeće izbore koji su veoma važni. Činjenica je da su razni međunarodni fondovi uložili ogroman novac za destabilizaciju Srpske i smanjenje uticaja Rusije. I zato je važno da zbijemo redove”, rekao je Dodik sinoć na obilježavanju 20 godina od osnivanja Opštinskog odbora SNSD-a Novi Grad.

On je rekao da SNSD uživa veliko povjerenje naroda u ovoj opštini, što je pokazala i trijumfalna pobjeda na lokalnim izborima.

Dodik je istakao da nije bilo lako prije 20 godina osnovati odbor u Novom Gradu, ali da su aktivisti zajedno sa rukovodstvom uspjeli i u proteklom periodu realizovati brojne značajne projekte.

“Svjesni smo da se uspjeh jedne politike mjeri po tome šta je urađeno, a urađeno je mnogo, čemu SNSD duguje povjerenje naroda”, istakao je Dodik.

Obilježavanju 20 godina od osnivanja SNSD-a u Novom Gradu prisustvovali su brojni članovi i simpatizeri stranke.

Srna

PODIJELI