Dodik: PDP je sahranio SDS

0
328

Lider SNSD-a Milorad Dodik poručio je za ATV da je PDP sahranio SDS, a da je PDP zakačen na britansku obavještajnu strukturu.

“Mi smo imali izbore za savjete mjesnih zajednica u Gradišci od 56 mjesnih zajednica opozicija je dobila samo tri. SDS je dobio jednu, a PDP dvije. To je sve što su dobili, čak je i Borenović izgubio u svom selu”, kaže Dodik.

Lider SNSD-a poručuje da je PDP zakačen na obavještaju strukturu Velike Britanije.

“Sve što oni rade je smišljeno u britanskim krugovima gdje se pravi strategija. Svi koji su viđeni u PDP-u, prolaze kroz neke kurseve i odlaze na seminare. Ubacivali smo naše ljudi koji su nam rekli šta se dešava. Oni misle da su najpametniji. Sve vrijeme su oni pokušavali da razbiju SNSD preko nekih naših važnih ljudi. Ali nisu uspjeli. Iz SNSD-a nije otišao neko i formirao novu političku partiju”.

On ističe da je Mladen Ivanić ozbiljan konkurent, ali da u PDP-u nemaju nikoga ozbiljnog.

“Ne znaju šta je država. Trivićevoj je krivo što neće pobijediti, pa joj je krivac Milorad Dodik. Zaboravlja se da je SDS kandidovao oba kandidata, a onda su se umiješali stanci koji su natjerali SDS da povuče svoju jednu kandidaturu, a stave Ivanića i da ga podrže”, kaže Dodik.

Jedina partija u kojoj nema takvih stvari je SNSD, poručuje Dodik.

“Možda nismo ostvarili sve ambicije ljudi, i možda nismo najbolji na svijetu, ali od ovih smo bolji, od njih smo pošteniji, od ovih što nema hoće da budu konkurencija, apsolutno smo bezgrešni u kakvim su oni stvarima. Oni ne znaju da rukovode. Bili su u Savjetu ministara i instalirali grupu u okviru Ministarstva bezbjednosti koja je čistila kanale za transport droge u FBiH i Republici Srpskoj čime su finansirali kampanju. To je neprihvatljivo. Ako ovaj narod hoće da dobije mafiju, neka glasa za opoziciju. Džaba vam onda priča niste znali”, kaže Dodik.

PODIJELI