Dodik: Tomašu pripada politička budućnost Srpske

0
1320

Predsjednik Saveza nezavisnih socijaldemokrata /SNSD/ Milorad Dodik rekao je da je kandidat ove stranke za načelnika opštine Prnjavor Darko Tomaš jedan od najperspektivnijih kadrova SNSD-a i da mu pripada politička budućnost u Republici Srpskoj, te da bi se Prnjavor morao osloboditi kadrova koji su opštinu “držali zarobljenom” godinama.

Dodik je na sinoćnjem mitingu SNSD-a u Štrpcima kod Prnjavora istakao da u potpunosti podržava Tomaševu kandidaturu jer smatra da je on najbolji izbor za Prnjavor, za građane, za vraćanje dobrih odnosa između Banjaluke, ovog grada, Vlade Srpske i republičkih institucija. 

“Protekle četiri godine imali smo zastoj u Prnjavoru, a Tomaš je čovjek koji je spreman da daleko višu poziciju direktora Fonda zdravstvenog osiguranja Srpske zamijeni načelničkom funkcijom u opštini, što govori o njegovoj namjeri da završi ono što je ovdje započeo 2008. godine”, naglasio je Dodik. 

Kandidat za načelnika opštine Prnjavor Darko Tomaš izrazio je uvjerenje da će SNSD na oktobarskim izborima pobijediti, ne samo u gradu, već i u Štrpcima, i da će pobjeda biti ubjedljiva. 

“Uvjeren sam da su ljudi shvatili da nije dovoljno ne raditi ništa pune četiri godine, pa posljednjih mjesec-dva pred izbore nešto početi. Sadašnji načelnik opštine i aktuelna vlast imali su dovoljno vremena da pokažu šta mogu i šta znaju”, kaže Tomaš. 

On smatra da građani prepoznaju da to nije dovoljno, da prepoznaju politiku SNSD-a koja može i želi više. 

“Uvjeren sam u pobjedu 2. oktobra. Već dan nakon nje spremni smo da počnemo da radimo mnogo agresivnije nego u protekle četiri godine”, naveo je Tomaš. 

Nosilac odborničke liste za odbornike u Skupštini opštine /SO/ Prnjavor Željko Simić kaže da je dosadašnji tok predizborne kampanje pokazao veliko interesovanje građana prema politici SNSD-a. 

“Plan naše kampanje su za ove izbore napravili sami stanovnici Prnjavora. Svakodnevno imamo susrete s njima, imamo pozive grupa građana, stanovnika naših mjesnih zajednica i sela koji žele da razgovaraju o aktuelnim problemima sa kojima se susreću.To je za nas velika stvar jer znači da građani vjeruju politici SNSD-a”, dodao je Simić. 

Na sinoćnjem mitingu predstavljeni su i drugi kandidati za odbornike u SO Prnjavor.

srna

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here