Đokić u Prnjavoru: Očekujemo daleko bolji izborni rezultat

0
933

Predsjednik Socijalističke partije /SP/ Petar Đokić izjavio je da je konstituisanjem Opštinskog odbora /OO/ SP u Prnjavoru završena izborna aktivnost u ovoj opštini, vođena nekoliko prethodnih mjeseci, kao i da očekuje daleko bolji izborni rezultat na lokalnim izborima iduće godine.

U Prnjavoru je večeras izabran novi Opštinski odbor Socijalističke partije, koji čine 17 članova, dok bi ime novog predsjednika OO trebalo da bude poznato početkom iduće sedmice.

“Duboko sam ubijeđen da će novi OO imati snage da dodatno organizuje socijaliste u Prnjavoru kako bi bili što bolje pripremljeni za narednu godinu, za izborni ciklus. Uvjeren sam da možemo i da ćemo ovdje sigurno ostvariti daleko bolji izborni rezultat, iako smo i u prethodnom periodu imali značajan rezultat”, rekao je Đokić na večerašnjoj Izbornoj konferenciji.

On je podsjetio da je Socijalistička partija zastupljena u aktuelnom opštinskom lokalnom sazivu i da je dio opštinske vlasti.

“Radili smo krajnje ozbiljno i odgovorno svoj posao u lokalnoj vlasti dajući doprinos stvaranju boljih uslova za život građana, vodeći jedan od najosjetljivijih resora u lokalnoj zajednici, djelujući kroz parlament kao partija koja ne razvija tenzije nego konstruktivno nastoji da pomogne, da doprinese pronalaženju najboljih ideja za život ove opštine i njen razvoj. Takvu ćemo politiku nastojati voditi i u narednom periodu”, istakao je Đokić.

Đokić je izrazio zadovoljstvo činjenicom da je SP u proteklom periodu pristupio velikibroj novih članova.

Privremeni predsjednik Povjereništva stranke u Prnjavoru Milenko Savić iznio je podatak da je za devet mjeseci povećan broj mjesnih organizacija sa devet na 16, te da je znatno povećana i brojnost članstva.

Savić je najavio da bi novi Opštinski odbor SP u naredna tri dana trebalo da bude u potpunosti konstituisan.

srna

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here