Dom kulture, repertoar za 12.12.2019. (četvrtak)

0
421

Snježno kraljevstvo 2 sinh (2019)

Dom kulture, 12.12.2019.(četvrtak), 16:30 i 18:30 h
ULAZ: 4,00 KM

SINHRONIZACIJA: Andrijana Oliverić, Lejla Hot, Jelena Gavrilović, Stefan Bundalo, Marko Kon, Ivan Bosiljčić, Milan Živadinović, Teodora Ristovska, Maja Odžaklijevska, Iva Brun, Ivana Stojković, Hadži Nenad Maričić, Jovana German, Branislav Platiša, Srđan Čolić, Jana Maričić.

SADRŽAJ FILMA:
Zašto je Elsa rođena sa čarobnim moćima? Odgovor na to pitanje je doziva ali i prijeti kraljevstvu. Zajedno sa Anom, Kristofom, Olafom i Svenom upustiće se na opasno ali i izvanredno uzbudljivo putovanje. U “Snježnom kraljevstvu” Elsa se pribojavala da su njene moći previše jake za svijet. U “Snježnom kraljevstvu 2” mora vjerovati da su dovoljne.

Realna priča (2019)

Dom kulture, 12.12.2019.(četvrtak), 20:30 h
ULAZ: 4,00 KM

Režiser: Gordan Kičić
Glumci: Gordan Kičić
Žanr: Komedija
Orginalni naziv: Realna priča

SADRŽAJ FILMA:
Film Realna priča vodi nas kroz sagu o glumcu, Veljku Radisavljeviću, koji ima utisak da se cijeli svemir urotio protiv njega. Veljko je hodajući problem i čvrsto vjeruje da sav nesklad stvaraju ljudi oko njega, zbog čega često upada u komične sukobe sa prijateljima, porodicom, kolegama, pa čak i slučajnim prolaznicima. U isčekivanju velike uloge za koju vjeruje da će riješiti sve njegove haose, Veljko počinje da gubi osjećaj za realne probleme.

PODIJELI