Dr Nele Karajlić nakon više od dvije decenije ponovo u Prnjavoru (FOTO)

0
212

Bike fest i ove godine donijeće mnogo zabave kroz jedno kvalitetno moto druženje a atmosferu će dodatno zagrijati Dr Nele Karajlić koji će biti jedna od glavnih zvijezda moto manifestacija koja se organizuje po 15. put.

Lijepljenjem prvog plakata u klupskim prostorijama i na Trgu u Prnjavoru, te u Banjaluci na otvaranju moto sezone, članovi Moto kluba ”Prnjavor 07” najavili su prvi vikend juna mjeseca i dane koji već 15.godina tradicionalno okupljaju motoriste sa svih strana zemlje, regiona i šire u našem gradu.

Ovogodišnji 15. po redu Bike Fest “Prnjavor 2024” počinje u četvrtak 30.05. a završava se u nedjelju 02.06. i održava se pod sloganom “Give respect, get respect”. Ovaj slogan je lična karta prnjavorskog kluba  i osnovni bajkerski kodeks po kojem postoje  već 17 godina.

Očekuje nas obilje dešavanja, okupljanje i druženje u kampu, defile ulicama grada, stunt show na Trgu, bajkerske igre, muzička dešavanja na maloj i velikoj bini, a kruna svega je veliki koncert ex Yu zvijezde Neleta Karajlića koji će nas sa bendom zabaviti na velikoj bini u SRC “Borik”.

Po najavama dolaska prema riječim organizatora, ovogodišnja motorijada će biti jedna od najposjećenijih do sada.

Pripreme za 15. prnjavorsku motorijadu su završene, a organizator pozivaju sve ljude dobrog srca da dođu u Prnjavor.

Mkprnjavor07.info (Foto: Mkprnjavor07.info)

PODIJELI