DRAGAN ČAVIĆ U PRNJAVORU : NDP predstavio kandidate za izbore

0
1409

Na večerašnjoj konvenciji Opštinskog odbora /OO/ Narodnog demokratskog pokreta /NDP/ u Prnjavoru predstavljeni su kandidati ove stranke za Skupštinu opštine na izborima u oktobru.

Predsjednik OO NDP-a i nosilac liste Miro Šikarac kaže da je stranka izabrala poštene, kvalitetne i ozbiljne ljude koji su spremni da urade mnogo za ovu opštinu i stvore uslove za život koji bi odgovarao svima.

“Na listi su ljudi sa autoritetom, koji su već uradili puno za lokalnu zajednicu, ali koji ne žele na tome da ostanu već da grade i stvaraju još više”, rekao je on.

Šikarac ističe da je NDP u Prnjavoru stranka koja se drži principa i vodi umjerenu politiku.

“Podržavamo sve dobre stvari, napredak i cijenimo rad sadašnjeg načelnika opštine Siniše Gatarića zbog čega podržavamo njegovu kandidaturu, jer želimo svom snagom da nastavimo započeto”,kaže Šikarac.

Konvenciji je prisustvovao i predsjednik NDP-a Dragan Čavić koji je rekao da očekuje da ova stranka u Prnjavoru nakon oktobarskih izbora ima više odborničkih mandata u Skupštini opštine.

“Mislim da smo snažniji i organizovaniji i da smo u prethodnom mandatu radom u lokalnoj skupštini pokazali da imamo sposobnosti i kvalitet. Mi smo ovdje čvrsto i potpuno, bez ikakvih dilema u okviru `Saveza za promjene` podrška Siniši Gatariću, kandidatu za načelnika opštine”, kaže Čavić.

On je izrazio uvjerenje da će zajednička saradnja biti nastavljena i poslije izbora kao i u prethodne četiri godine, koje su, kako je rekao, u Prnjavoru obilježene samim uspjesima.

20160901_205746

Večerašnjoj  Konvenciji prisustvovao je i kandidat SDS-a za načelnika opštine Siniša Gatarić, kojeg poržava OO NDP Prnjavor.

srna

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here