Dragičević i građani zahtijevaju istinu na Trgu Krajine

0
488

Novo okupljanje „Pravda za Davida“ održano je večeras na Trgu Krajine u Banjaluci, gdje građani zahtijevaju da se razjasne okolnosti smrti 21-godišnjeg Davida Dragičevića.

Okupljenima se i večeras obratio Davor Dragičević, Davidov otac, koji je reako da u krvi njegovog sina nije bilo LSD-ija, kako su nadležni za ivaj slučaj tvrdili.

“David Dragičević u krvi nema narkotika. Ćulume, Lukaču, Iliću, Dodiku, Željka, Karanu, Vrećo, Lepiru to smo svi znali. Tvrdim od 31. 1. 1997. godine kad se David rodio, da dijete nije uzelo tabletu u usta. Konzumirao je marihuanu. Što se tiče hemikalija, nikad ništa nije uzimao. Šta ćemo sad sa konferencijom 36. 3. Svi koji ste bili na toj konferenciji, niste više saučesnici, vi ste ubice djeteta od 21 godinu, mog sina”, reako je Dragičević.

Ponovo je prozvao Tužilaštvo od kojeg traži da izađe sa kvalifikacijom djela.

“Imate u MUP-u i video matertijal, imate i sve dokaze, ne izlazite. Želim da Tužilaštvo izađe sa kvalifikacijom djela. Nije meni više bitno da li će biti u pitanju ubistvo ili će biti obustavljena ostraga. Ja i svi ljudi oko mene znamo šta je bilo sa Davidom, samo čekamo nadležne institucije šta će reći”, poručio je Dragičević.

Naveo je da će određena lica tužiti za klevetu.

“Za klevetu tužiću lično vas imenom i prezimenom. Ne želim od ove države ni fening. Platićete vi svojom imovinom koju imate. Poslije oktobra nećete imati ništa. Vrećo, Lepir je i meni lični rekao su povrede lakše tjelesne. Ako ti to liči na to, onda u redu. Rekao je i da ćeš istražiti ubistvo. Nista nisi uradio. Nijedan dokaz neću im dati. Dao im je častan inspektor Siniša Kostrešević. Na skupštinskom zasjedanju doći će pitanje Anketnog odbora i njihove sumnje ubistvo. Svi poslanici koji ne budu digli ruku za istinu i pravdu, biće ovdje njihove fotografije, ime i prezime i matičan broj”, istakao je Dragičević.

Poručuju da poslanici mogu samo glasati sa da ili ne.

“Nema suzdržan. Ostaćete ovdje na Davidom trgu, na zidu srama za vašu djecu i unuke vijekovima obilježeni”, poručio je Dragičević.

Još jednom se svim okupljenima zahvalio za podršku koju mu daju.

ne\avisne

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here