Dvorište Velibora Vujinovića iz Prnjavora najuređenije je privatno dvorište

0
1276

Dvorište Velibora Vujinovića iz Prnjavora najuređenije je privatno dvorište, dok je dvorište JU Gimnazija Prnjavor najuređenije dvorište u kategoriji dvorište javne ustanove, organizacije i privrednog subjekta.

Najuređenije domaćinstvo na selo je domaćinstvo porodice Sibinčić iz Donjih Smrtića, najuređeniji balkon je balkon Dragana Krasića iz Gusaka, dok je dvorište Zajednice etažnih vlasnika, Ulica boračka 19A, najuređenije dvorište zajednica etažnih vlasnika.

Specijalna nagrada za uloženi trud, estetski ugođaj i ambijent uručena je Dragi Božunoviću iz Grabik Ilove, dok je domaćinstvo porodice Sibinčić osvojilo posebnu nagradu u kategoriji „Najuređenije po glasovima publike“.

Gradonačelnik Darko Tomaš organizovao je danas prijem za pobjednike ove tradicionalne akcije, koju lokalna uprava organizuje s ciljem podizanja svijesti o očuvanju i zaštiti životne sredine.

„Iskrene čestitke vlasnicima najuređenijih dvorišta. Mnogo truda, vremena, ali i finansijskih sredstava oni su uložili kako bi uredili svoja dvorišta i sigurno su pravi primjer drugima. Uvjeren sam, da na području Grada ima još mnogo domaćinstva koja bi mogla učestovati u ovoj takmičenju, ali vlasnici nemaju naviku da se prijavljuju. Nadam da će se to promjeniti i da će broj prijavljenih kandidata iz godine u godinu biti sve veći“, rekao je Tomaš.

U ovogodišnjoj akciji „Biramo najuređenije“ učestvovala su 22 kandidata, a vlasnicima najuređenijih dvorišta danas su uručene plaketa i novčane nagrade.

prnjavorlive.info
PODIJELI