Dženifer Lopez otpjevala duet sa kćerkom

0
254

Uprkos raskošnoj produkciji, kostimima i vrućim koreografijama, prvu veče velike svjetske turneje Dženifer Lopez obilježila je njezina 11-godišnja kćerka Eme, koja je prvi put stala na veliku pozornicu i svojim glasom raspametila hiljade fanova, ali i slavnu majku.

Usred koncerta u Inglvudu, Eme je izišla na pozornicu kako bi sa Dženifer otpjevala “Limitless”, pjesmu u čijem se spotu pojavila prošle godine, tumačeći mlađu verziju svoje majke.

Iako su se njezine glasovne mogućnosti dosad mogle povremeno čuti na majčinom Instagramu, ovim je nastupom potvrdila da je itekako zainteresovana za muzičkisvijet, u kojem zapravo živi od rođenja.

“Naslijedila je glas od oca. Nevjerojatna je!” priznala je nedavno Dženifer Lopez i dodala kako njezin bivši suprug, slavni latino muzičar Mark Entoni, s kojim ima i sina Maksa, s ponosom gleda na prve muzičke korake svoje miljenice. Najavljujući svjetsku turneju Dženifer je dodala i kako djeci ne želi nametati svoje strasti pa će se Emma popeti na pozornicu “ako to bude zaista željela”.

Emeina tačka samo je mali dio spektakularnog koncerta kojim je latino diva počela veliku svjetsku turneju. Nakon dvije godine u Las Vegasu Dženifer je, naime, svoj grandiozni šou odlučila povesti na put oko svijeta, a na turneji “It's My Party” obilježiće i 50. rođendan.

(index.hr)

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here