Ekipa iz Bužima pobjednik Međunarodnog tekvondo turnira u Prnjavoru

0
494

Tekvondo klub “Gazija” Bužim sa osvojenih 40 medalja ukupni je pobjednik 17. Međunarodnog tekvondo turnira održanog u Prnjavoru.

Drugo mjesto zauzeli su domaćini turnira TK “Prnjavor”, dok je treće mjesto pripalo ekipi “Doboj”.

Predsjednik TK “Prnjavor” Branislav Njegovan izjavio je Srni da se tim na čijem je čelu odrekao pehara u korist gostujuće ekipe, pa je njihovo mjesto zauzeo TK “Doboj”, a treće mjesto je pripalo TK “Sloga” iz Doboja.

Njegovan je izrazio zadovoljstvo velikim odzivom klubova kojih je na jučerašnjem turniru bilo 35 iz pet zemalja sa oko 300 takmičara.

On je rekao da je domaći klub koji je nastupio u dosta podmlađenom sastavu ostvario zapažene rezultate.

– Zadovoljni smo onim što su prikazali naši takmičari, posebno u juniorskoj i seniorskoj konkurenciji – rekao je Njegovan.

On je izrazio uvjerenje da će mladi prnjavorski tekvondoisti iz takmičenja u takmičenje ostvarivati sve bolje rezultate, a već naredni nastup imaju 23. marta na Prvenstvu BiH u Posušju.

Husein Krupić iz pobjedničke ekipe 17. “Prnjavor opena” podsjetio je da je TK “Gazija” na turniru učestvovao sa 24 takmičara.

– Kao ekipni pobjednici turnira zadovoljni smo ostvarenim rezultatom. Osvojili smo 18 zlatnih medalja, sedam srebrnih i 15 bronzanih, a iz našeg kluba su i najuspješniji kadeti u mlađoj i starijoj kategoriji i najbolja seniorka – rekao je Krupić.

Međunarodni tekvodno turnir u Prnjavoru, održan u organizaciji Tekvondo kluba “Prnjavor”, prva je od 22 manifestacije koje će do kraja marta biti održane povodom Dana opštine Prnjavor.

SRNA

PODIJELI