ELEKTRO-PRNJAVOR: Obavještenje o očitavanju brojila

0
2974

ZP „Elektrokrajina“ a.d. Banja Luka obavještava javnost da je poštujući odluke i preporuke Vlade Republike Srpske i Uprave „Elektroprivrede RS“ u borbi protiv širenja virusne bolesti korona virusne bolesti (COVID-19), usvojila mjere u cilju smanjenja neposrednih kontakata sa kupcima el. energije.

U skladu s tim, poslovi oko očitanja el. energije za mjesec mart izvršiće se u redovnom peridu od 29.03. do 03.04.2020. godine.

Ovim putem pozivamo kupce da na kraju tekućeg mjeseca, odnosno u navedenom periodu, sami izvrše očitanje potrošnje i podatke o tome dostave putem besplatne info linije 0800 50 116 ili elektronskom poštom na adresu [email protected].

Mjerna mjesta za koja ne budu dostavljeni podaci od strane krajnjeg kupca, primjenjivaće se mehanizam izračuna potrošnje na osnovu utrošene električne energije iz odgovarajućeg perioda u prethodnoj godini, a kako je propisano članom 81 stav (2) tačka a) Opštih uslova za isporuku i snabdijevanje električnom energijom prečišćen tekst (Sl. Glasnik Republike Srpske broj 85/08, 79/10 i 67/12).

Konačna količina isporučene električne energije će se utvrditi nakon sticanja uslova za pristup mjernom mjestu, a u skladu sa članom 81 stav (3) Opštih uslova, čime će sva neslaganja biti korigovana u narednom periodu kako kupci ne bi bili oštećeni.
Srdačan pozdrav,

Stanja na mjernim mjestima kupci na području Opštine Prnjavor mogu prijaviti i na broj telefona:
051/663-666

PODIJELI