EPILOG – RAZVOD Pijan spavao sa ženinom sestrom, shvatio kada je napipao PLASTIČNE GRUDI

0
417

Ono što se dogodi u Las Vegasu, u nekim bi slučajevima zaista trebalo ostati u Vegasu.

U suprotnom vam može uništiti brak u što se, barem tako tvrdi, uvjerio muškarac koji je svoju bizarnu priču podijelio na Redditu.

Prigodno nazvani profil “NotTheSis” podijelio je s ostalima u toj onlajn zajednici da je sve počelo kad su on i supruga odlučili otputovati u Las Vegas, kao što su to činili i ranijih godina.

Njegova žena poželjela je da s njima ide i njena sestra bliznakinja, koja se u to vrijeme razvodila i bila depresivna, prenosi Index.hr.

“NotTheSis” na to je pristao, ne želeći dramiti oko toga što će im se ženina sestra pridružiti. Tu je naglasio da ga sestra ionako nije privlačila zbog njenih “plastičnih” grudi.

Njih troje spavali su u istoj sobi s dva bračna kreveta. Posljednje noći su se svi napili.

– Nakon nekoliko piva i žestica, potpuno sam zaboravio koliko sam love izgubio. Žena i ja smo krenuli u sobu, a Džodi se zapričala s nekim tipom na šanku. Poželjeli smo joj sreću i otišli u sobu – napisao je.

Dodao je da mu je žena pomogla da nađu sobu jer su oboje bili pijani. Na kraju su došli do kreveta i srušili se u njega.

– Nekoliko trenutaka kasnije probudio sam se u mraku, pijan. Žena je ležala sklupčana uz mene. Nisam čuo da je Džodi došla pa sam mislio da je još dolje s onim tipom. Pomislio sam da je pravo vrijeme za seks. Počeli smo se maziti i prebacio sam se na njene grudi. Skužio sam da su jako čvrste i velike poput balona. Smrznuo sam se. Shvatio sam da sam je to sestra od moje žene. Nekoliko trenutaka kasnije, moja žena je upalila svjetla i vidjela nas gole, počela je urlati – napisao je.

Na kraju je otkrio da su se on i žena razveli, piše index.hr.

index

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here