Euforija za lutkom Fani, popularnija od pravih prostitutki

0
766

Neobična priča o Fani, lutki za seks koja je postala prava zvijezda bordela u Beču, postala je svjetska vijest još u julu, ali izgleda da je tek sada krenula prava histerija za ovom “prodavačicom ljubavi”.

Naime, u javnoj kući “Kontakthof” Fani je postala toliko popularna da mušterije više ni ne traže prave prostitutke. Sat vremena druženja sa Fani košta 80 evra, pa u “Kontakthofu” sada moraju da naruče nove lutke, jer je Fani bukirana i po nekoliko dana unaprijed.

Šta je toliko nedoljivo na Fani? Na prvi pogled ništa. Visoka je 155 centimetara i teška svega tri kilograma, ali su posjetioci ovog bordela ipak “izgubili glavu” za njom. I to toliko da su i vlasnici drugih bordela u Beču sada u paničnoj nabavci lutaka za seks.

Peter Laskaris, koji vodi dva bečka bordela, kaže za austrijske medije da je očito riječ o tome da ovom trendu sada svi moraju sa se prilagode.

Stručnjaci za seks industriju predviđaju da će ovaj fetiš i dalje rasti među muškom populacijom, i da se može očekivati da će to postati standardna ponuda u bordelima.

Zbog čega je ovaj fetiš, koji je do sada uglavnom bio rezervisan za Japance, postao popularan i u Evropi i zbog čega su muškarci zainteresovaniji za seks sa Fani, a ne sa pravim ženama, pokušala je da objasni psiholog Gerti Senger.

“Muškarac sa lutkom može da radi što god mu je volja, a to baš i nije slučaj kod pravih prostitutki”, kaže Senger koja je i potpredsjednica Austrijskog društva za seksualna istraživanja.

I pored toga, Fanina nevjerovatna popularnost je nešto što šokira.

“Strašno je da je lutka popularnija od pravih prostitutki. Ako mene pitate, ovde je reč o autističnim sklonostima”, zaključuje Gerti Senger.

(jutarnji.hr)

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here