EVIDENTIRANO 105 PREKRŠAJA U VEZI SA VANREDNIM STANJEM

0
367

U Republici Srpskoj u protekla 24 časa zabranu kretanja prekršila su 94 građanina, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske.

“Zaključak Republičkog štaba za vanredne situacije o ograničenju i zabrani kretanja lica na teritoriji Republike Srpske kojom je zabranjeno kretanje lica sa navršenih 65 godina života i više, kao i zabrane kretanje svim licima na javnim površinama u od subote, 18. aprila od 15.00 časova do ponedjeljka, 20. aprila u 5.00 časova, u protekla 24 časa prekršils su 94 građanina u Republici Srpskoj”, navodi se u saopštenju.

U saopštenju se navodi da je zbog kršenja zaključka Republičkog štaba za vanredne situacije u vezi sa zabranom napuštanja teritorije opštine prebivališta subotom od 12.00 časova do nedjelje do 18.00 časova sankconisano 11 lica.

Iz MUP-a su podsjetili građane da je u Republici Srpskoj i danas na snazi zabrana kretanja za sva lica od 20.00 do 5.00 časova u utorak, 21. aprila.

Od ove zabrane su izuzeta lica kojima poslodavac izda potvrdu o potrebi kretanja zbog nesmetanog obavljanja procesa rada i lica kojima MUP izda dozvolu za kretanje.

/Srna/

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here