EVO KAKVA ĆE NAM ZIMA BITI: Da li nas čeka ljeto u decembru i nikad topliji februar?

0
3359

Februar će prema prognozi sajta Accuweather.com biti nevjerovatno topao, a živa u termometru će dostići čak osmi podeok! Već od marta možemo da se oprostimo za zimom, koje ove godine kako stvari stoje neće izgleda ni biti, jer će se temperature kretati do 15 Celzijusovih stepeni

sunce-vreme-suncano-oblaci-nebo-morguefile-com-jpg_660x330Sudeći prema vremenskoj prognozi sajta Accuweather.com za razliku od ljeta, zima koja je pred nama biće – topla!

Snijega skoro i da neće biti, a temperature će biti znatno iznad prosječnih vrijedosti za ovo doba godine.

Naime, kraj septembra dočekaćemo sa proljećnim temperaturama od 19 do čak 24 Celzijusovih stepeni, dok će oktobar obilježiti srednja temperatura od 12 Celzijusa.

Nešto hladnije biće tek krajem oktobra kada će živa u termometru dostići šesti podeok.

U novembru će se temperatura kretati između nultog i dvanaestog podeoka, sa češćim kišnim periodama.

Griješite ako mislite da će nam zima konačno stići u decembru. Temperature će se kretati između trećeg i osmog podeoka, a najhladniji će biti januar kada će živa u termometru dostići minimalnih -3 stepena Celzijusa. Tada se očekuje i prvi snijeg, koji će najvjerovatnije biti kratkog daha.

Februar će prema prognozi najpopularnijeg sajta za vremensku prognozu biti nevjerovatno topao, a živa u termometru će dostići čak osmi podeok!

Već od marta možemo da se oprostimo za zimom, koje ove godine kako stvari stoje neće izgleda ni biti, jer će se temperature kretati do 15 Celzijusovih stepeni. /telegraf/

PODIJELI